Op ieder moment van de dag zijn er honderden schoonmaakmedewerkers namens Care op pad om de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Hierbij staan de wensen van die opdrachtgevers centraal. Veelal voeren we de taken conform een afgesproken werkprogramma uit, maar ook output gerichte afspraken behoren tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van bijvoorbeeld kantoorruimten, verkeersruimten, sanitaire ruimte en pantry’s. Maar ook de schoonmaak van een trappenhuis, zwembad, sporthal of vakantiewoning valt onder de dagelijkse werkzaamheden bij Care.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn zowel voor ons als de opdrachtgevers de ogen en oren op de werkvloer. Het signaleren van knelpunten in de schoonmaak, maar zeker ook de bijzonderheden in/om pand hoort bij de dagelijkse taak van de medewerkers. Wij maken onze medewerkers middels training-on-the-job bewust van dit ‘verlengstuk’ dat wij voor onze opdrachtgevers zijn.

Ten aanzien van de borging van de uitgevoerde werkzaamheden werken wij met een mobiele tijdregistratie. Concreet houdt dit in dat alle medewerkers zich aan- en afmelden met behulp van een tag en mobiele telefoon (met chip) wat door ons ‘real-time’ in te zien is. Hierdoor is het altijd inzichtelijk wie, wanneer en waar geweest is.

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes en zijn geschikt voor elk project. Wij kiezen de juiste chemie, mop, pad of doek voor de schoonmaakproblemen die u op de kantoren tegenkomt. Samen bepalen we wat de meest eenvoudige en effectieve combinatie is, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt. Wat we met simpel bedoelen? Lichter, sneller en schoner. En niet te vergeten nog eens duurzaam ook. Samen met partners en leveranciers blijven we innoveren in goede oplossingen.