Op ieder moment van de dag zijn er honderden schoonmaakmedewerkers namens Care op pad om de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Hierbij staan de wensen van die opdrachtgevers centraal. Veelal voeren we de taken conform een afgesproken werkprogramma uit, maar ook output gerichte afspraken behoren tot de mogelijkheden.

foto 24

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van bijvoorbeeld kantoorruimten, verkeersruimten, sanitaire ruimte en pantry’s. Maar ook de schoonmaak van een trappenhuis, zwembad, sporthal of vakantiewoning valt onder de dagelijkse werkzaamheden bij Care.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn zowel voor ons als de opdrachtgevers de ogen en oren op de werkvloer. Het signaleren van knelpunten in de schoonmaak, maar zeker ook de bijzonderheden in/om pand hoort bij de dagelijkse taak van de medewerkers. Wij maken onze medewerkers middels training-on-the-job bewust van dit ‘verlengstuk’ dat wij voor onze opdrachtgevers zijn.

foto 25Ten aanzien van de borging van de uitgevoerde werkzaamheden werken wij met een mobiele tijdregistratie. Concreet houdt dit in dat alle medewerkers zich aan- en afmelden met behulp van een tag en mobiele telefoon (met chip) wat door ons ‘real-time’ in te zien is. Hierdoor is het altijd inzichtelijk wie, wanneer en waar geweest is.