Care is een allround schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in het oosten van het land.  Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen we onze opdrachtgevers de ook over het gehele land verspreid zitten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijverdal.

Missie

Care heeft een schonere werkomgeving als doel met een totaalpakket aan facilitaire dienstverlening. Hierbij valt te denken aan schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor het reinigen van tapijt, het verzorgen van sanitaire voorzieningen en het verrichten van receptiediensten kan men bij Care terecht. Onze kennis vloeit voort uit de jarenlange ervaring met kantoorpanden, schoolgebouwen, vakantieparken, hotels en evenementenlocaties.

Visie

Het leveren van maatwerk met als doel het optimaal ontzorgen van de opdrachtgever. Het optimaliseren dan wel vernieuwen van ons businessmodel is onze ambitie. Door het begeleiden en opleiden van onze medewerkers bewerkstelligen we anders leren kijken naar en denken over de uit te voeren werkzaamheden.

MVO

Care zorgt voor haar omgeving: dit zorgen zit in onze naam. De wijze waarop we invulling geven aan de maatschappelijke verantwoording wordt in overleg bepaald met onze opdrachtgevers. Wat vindt de opdrachtgever belangrijk? Welke wensen heeft men daarbij? Hierbij staan People, Planet en Profit centraal.

Certificeringen, partners en referenties

Care beschikt over een aantal certificeringen; ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem), VCA (veiligheidssysteem) en VSR (professioneel schoonmaken). Hiernaast zijn een aantal medewerkers in het bezit van BHV/EHBO en zijn wij lid van een werkgeversorganisatie (SIEV!). Ook een ondertekend milieubeleidsplan is aanwezig en wij zijn druk doende het certificaat MVO prestatieladder te behalen.

Meer over onze certificeringen en partners >

Werken bij Care?

Wij zijn doorlopend op zoek naar goed  en gemotiveerd personeel.

logocare

Stuur uw sollicitatie en CV naar receptie@caredienstengroep.nl

Indexcijfers CBS

Naar Indexcijfers CBS