Nationale Schoonmaakactie Schoolplein 14

By 27 maart 2017 Geen categorie

Nationale schoonmaakactie Schoolplein14

De Nationale Schoolplein14 – Schoonmaakactie wordt gesteund door Care Dienstengroep.

De Cruyff Foundation roept alle scholen met een Schoolplein14 om op om met samen met de leerlingen Schoolplein14 schoon te maken. Zo hebben scholen het hele jaar weer plezier van een schoon, veilig en uitdagend Schoolplein14.
Waarom?
Veiligheid: De veiligheid van de leerlingen op het schoolplein. Door de natte koude wintermaanden, met weinig zonlicht hebben de tegels op het schoolplein niet de tijd om op te drogen, waardoor er algenaanslag ontstaat. Deze algen kunnen ervoor zorgen dat de coatings van Schoolplein14 glad worden, wat gevaarlijke situaties op kan leveren.

Duurzaamheid: De coatings van Schoolplein14 hebben maar liefst een verwachte levensduur tussen de 5-10 jaar. Een duurzaam product dus! Hoe beter dit wordt onderhouden, hoe langer het meegaat.
Wanneer?
De Cruyff Foundation roept alle scholen met een Schoolplein14 op, om vóór de Koningsspelen het Schoolplein14 schoon te maken.
Hoe?
Ben je een school met een Schoolplein14? Vraag hier vóór 1 april het GRATIS Schoolplein14 Schoonmaakpakket aan. Het pakket bestaat uit: een emmer, 2 schrobbezems en zeep.

LET OP! Bij de aanvraag maken scholen tevens kans op het winnen van een professioneel Schoonmaakteam van Care Dienstengroep. Dit team gaat op woensdagochtend 19 april aan de slag gaan op het schoolplein van de winnende school. In het schoonmaakteam zit tevens mascotte Cruyffie!

De Cruyff Foundation wenst alle scholen veel schoonmaakplezier!