Direct contact? 0800-4004010

Verdienstelijke erkenning voor Europarcs.

Voor de tweede keer op rij heeft Europarcs Resort Veluwemeer een zilveren Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Ook Europarcs Resort De Wije Wereld viel de eer te beurt om de Zilveren Zoover Award in de wacht te slepen. Een prijs die het hoogwaardige verblijfsniveau dat EuroParcs aanbiedt op zijn resorts onderstreept. EuroParcs Resort Veluwemeer en EuroParcs Resort De Wije Werelt kregen de prijs voor het kwaliteitsniveau dat ze over heel 2019 haalden. Zoover heeft daarbij gekeken hoe de gasten zich tussen 1 januari en 31 december 2019 over deze twee vakantieparken hebben uitgesproken.

,,De strenge criteria die Zoover hanteert maakt ons nog trotser dat we deze twee Awards gewonnen hebben”, vertelt Linda van der Wildt, hoofd Marketing Verhuur bij EuroParcs. ,,Het geeft aan dat we met EuroParcs ook qua verhuur top of the bill zijn.” 

Woorden die kunnen worden gestaafd met feiten en cijfers, want in mei 2019 won EuroParcs als organisatie de Zoover Award voor de beste Vakantiepark Aanbieder. Vanwege de water-, strand- en bosbeleving, de mooie vergezichten, de hoogwaardige persoonlijke service, de kwaliteit van de zwembaden, horeca, buitenspeelplaatsen én de beleving bij dit alles. ,,Onze cijfers laten zien dat we een steeds hogere bezettingsgraad halen”, aldus Van der Lindt.

Als een resort als Europarcs er alles aan doet om vakantiegasten hoogwaardige service en faciliteiten te bieden dan zorgt Care Dienstengroep voor de juiste schoonbeleving tijdens dit verblijf.
Wij feliciteren Europarcs met deze mooie waardering en erkenning.

Ons team van zeer gemotiveerde schoonmaakmedewerkers zorgen voor een gastvrij en schoon welkom in deze parken.

Maak kennis met Care en laat u ontzorgen op het gebied van facility en schoonmaak.

Sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×