Direct contact? 0800-4004010

Zorg voor een hygiënische werkomgeving

Eén van de meeste gebruikte woorden de laatste weken is toch wel besmettingsgevaar, hygiëne en desinfecteren. Het zeer besmettelijke virus houdt al vele continenten momenteel in z’n greep. Ook in ons land ging in korte tijd de teller van 2 naar nu al ruim 300.

Premier Rutte riep alle Nederlanders al op om niet langer handen te schudden. Brabanders worden nu al aangeraden zoveel mogelijk vanuit huis te werken als dat mogelijk is.

Zelf kun je het handen wassen verveelvoudigen, hoesten of niezen in je elleboog en handcontact vermijden. Toch blijft het nog onzeker of een virusoverdracht jouw of je bedrijf niet raakt. Besmetting of een hoger ziekteverzuim komt steeds dichterbij.

Kunnen wij dan nog iets betekenen voor bedrijven waar veel mensen werkzaam of aanwezig zijn? Jazeker!

Een verhoging van de schoonmaakfrequentie in sanitaire ruimtes met desinfecterende reinigingsproducten, extra besmettingsgevoelige contactvlakken desinfecterend reinigen.

Wij helpen je graag met de inzet van extra werkzaamheden om een extra hygiënische werkomgeving te creëren.  Voor het welzijn van  jezelf en je medewerkers.

Neem contact met ons op als je denkt dat wij kunnen ondersteunen om ziekte-overdragers zoveel als mogelijk uit kantoren, praktijkruimtes of werk/leeromgevingen te houden.

receptie@caredienstengroep.nl
bel: 0800 4004010

Zolang we nog in deze vochtige weersomstandigheden zitten waarbij virussen snel overgedragen worden dienen we extra zorg te besteden om grotere uitbraak voor te blijven.

#WECARE

Maak kennis met Care en laat u ontzorgen op het gebied van facility en schoonmaak.

Sluiten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×