Vanuit onze MVO gedachte zijn wij erg bezig met onze omgeving. Hieronder valt enerzijds het milieu, maar ook zeker de medemens. Om onze verantwoordelijkheid te tonen ondersteunen wij zowel sportclubs als individuele sporters met het bereiken van hun doelen. Dit betreft zowel lokaal als landelijk opererende verenigingen

Enkele voorbeelden van verenigingen waar wij ons steentje bijdragen:

Goede doelen

Ook goede doelen dragen wij een warm hart toe. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan tijdens een door Care georganiseerd event  of als vervanging van het verstrekken van relatiegeschenken. Voorbeelden:

Care Dienstengroep steunt de Simon Tahamata Soccer Academy.

Dit is een voetbalacademie met een unieke doelgroep. Wij richten ons op talenten uit de onderbouw en middenbouw (9 tot en met 14 jaar) die de ambitie hebben om op een hoger niveau actief te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met voetballers met een ‘moeilijker’ karakter en/of een andere culturele achtergrond. Binnen onze voetbalacademie komen talentvolle voetballers in actie die op bepaalde vlakken extra aandacht nodig hebben. Wij halen het maximale uit de voetbalkwaliteiten én uit het karakter van deze talentvolle spelers. De trainingen vinden plaats op zondagochtend naast de Amsterdam ArenA en staat onder leiding van Simon Tahamata.

Care Dienstengroep schenkt 12.500,- aan de Johan Cruyff Foundation

Care Dienstengroep voelt zich verbonden met de doelen van Johan Cruyff Foundation. Deze editie hebben we een schenking van €12.500,= overhandigd.

Lees meer over dit event